Zelf je interieur reinigen: Eenvoudige stappen voor een frisse woonkamer

Ben je trots op je prachtige interieur, maar vallen de vlekken en vegen op je banken en stoelen steeds meer op? Geen zorgen, bij Sofa & Carpet Cleaning begrijpen we dat een schone woonkamer essentieel is. Daarom delen we graag enkele eenvoudige stappen waarmee je thuis je banken en stoelen kunt reinigen en zo de levensduur van je meubels kunt verlengen.

Lees meer »

De sleutel tot een groenere toekomst voor jouw interieur

Het is geen geheim dat we in een tijdperk leven waarin milieubewustzijn een cruciale rol speelt in ons dagelijks leven. Als het gaat om het schoonmaken van ons huis, worden we ons steeds meer bewust van de impact die de keuze van reinigingsmiddelen kan hebben op het milieu. Bij Sofa & Carpet Cleaning begrijpen we deze zorgen maar al te goed en zetten we ons in voor het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. In dit blog willen we je meer vertellen over de belasting van reinigingsmiddelen op het milieu en waarom het gebruik van milieuvriendelijke middelen de juiste keuze is voor jou en onze planeet.

Lees meer »

De toegevoegde waarde van meubelreiniging: Verleng de levensduur van je meubels

Het hebben van goed onderhouden meubels in ons huis is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een investering. Onze meubels bieden ons comfort, dienen als centrale punten in onze leefruimtes en we hechten vaak emotionele waarde aan ze. Het is daarom essentieel om ze regelmatig te onderhouden en te reinigen. In deze blog bespreken we de toegevoegde waarde van meubelreiniging en waarom het belangrijk is om deze taak serieus te nemen.

Lees meer »