TAPIJT & VLOERKLEDEN


Of het nu gaat om een hond met modderige poten, een hovenier die met zand onder zijn schoenen het huis binnenloopt of sporen van een te grote bank op uw vloerbedekking na een verhuizing, deze situaties kunnen uw tapijt of vloerkleed flink beïnvloeden. Gelukkig staan wij klaar om snel en efficiënt uw problemen op te lossen.

 

Bij ons hanteren we een taakgerichte aanpak en maken we gebruik van diverse effectieve methodes om uw tapijt of vloerkleed weer in optimale staat te brengen. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige vlekken, het herstellen van beschadigde vezels of het opfrissen van de algehele uitstraling, we hebben de oplossing voor u.

 

Onze professionals hebben uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van tapijtreiniging. Ze weten precies welke methodes en reinigingsmiddelen het beste werken voor verschillende soorten vlekken en materialen. Met zorg en aandacht behandelen ze uw tapijt, zodat het weer schoon, fris en vrij van ongewenste sporen is.

 

We begrijpen dat uw tapijt of vloerkleed een belangrijk onderdeel is van uw interieur en dat u het wilt beschermen en behouden. Daarom streven we naar uitmuntendheid in onze dienstverlening en leveren we alleen de hoogste kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat uw tapijt bij ons in goede handen is.

 

Dus waarom zou u langer blijven zitten met vlekken, beschadigingen of sporen op uw tapijt? Laat ons u helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw problemen snel en efficiënt kunnen verhelpen. We zorgen ervoor dat uw tapijt weer zijn oorspronkelijke schoonheid herwint en dat u kunt genieten van een vlekkeloos en prachtig interieur.

 

Voor grotere oppervlaktes, zoals kantoorpanden, kunnen we altijd een op maat gemaakte prijs bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Bij ons zijn de tarieven duidelijk. Zo zijn er geen administratie-, voorrij- of andere kosten. Alle tarieven zijn inclusief BTW.

 

TARIEVEN

TAPIJT € 7,95  per m²
VLOERKLEED € 19,95  per m²

Tussen