STOELEN


Die prachtige stoel die je op Marktplaats hebt gevonden of die oude schommelstoel van oma. Sommige meubelstukken zijn simpelweg te mooi om te laten schieten, of we hebben er een emotionele band mee. Maar helaas kunnen intensief gebruik en de tand des tijds hun tol eisen op jouw geliefde stoelen. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor dit probleem.

 

Bij ons ben je aan het juiste adres om je kostbare stoelen nieuw leven in te blazen. We begrijpen de waarde die deze meubelstukken voor je hebben en we zijn vastbesloten om ze in optimale staat te herstellen. Of het nu gaat om het verwijderen van vlekken, het herstellen van versleten bekleding of het aanpakken van geurproblemen, wij hebben de expertise en ervaring om jouw stoelen weer te laten stralen.

 

Ons team van deskundige meubelreinigingsspecialisten is gespecialiseerd in het reinigen en herstellen van verschillende soorten stoelen. We hanteren geavanceerde reinigingstechnieken en maken gebruik van hoogwaardige producten om de beste resultaten te behalen. Onze aanpak is grondig, maar tegelijkertijd ook zorgvuldig om ervoor te zorgen dat de oorspronkelijke uitstraling en kwaliteit van jouw stoelen behouden blijven.

 

We begrijpen dat elk meubelstuk uniek is en specifieke zorg vereist. Daarom bieden we een persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen voor elke stoel die we behandelen. Onze specialisten zullen de staat van jouw stoelen beoordelen en een reinigings- en herstelplan opstellen dat het beste past bij de specifieke behoeften van jouw meubelstukken.

 

Met onze professionele meubelreinigingsservice hoef je je geen zorgen meer te maken over de conditie van jouw kostbare stoelen. We streven ernaar om je te verrassen met het eindresultaat en ervoor te zorgen dat je weer kunt genieten van je favoriete meubels. Of het nu gaat om het herstellen van een antieke stoel, het revitaliseren van een moderne designstoel of het verfrissen van een geliefde erfstuk, wij staan klaar om je te helpen.

 

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw waardevolle stoelen weer in optimale staat te brengen, zoek dan niet verder. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw meubels te laten stralen zoals nooit tevoren.

 

Bij ons zijn de tarieven duidelijk. Zo zijn er geen administratie-, voorrij- of andere kosten. Alle tarieven zijn inclusief BTW. Wij vragen een toelage van €5,- per stoel voor ontharing indien gewenst.

 

TARIEVEN

LOVESEAT/ FAUTEUIL € 39,95
EETKAMERSTOEL € 8,95
EETKAMERSTOEL (10+) € 7,95
BUREAUSTOEL € 8,95

Tussen