BANKEN


Op zoek naar een manier om je bank weer nieuw leven in te blazen? Wil je afscheid nemen van die hardnekkige vlekken en ongewenste geuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Laat je betoveren door de kracht van bankreiniging en herontdek het comfort en de schoonheid van je favoriete meubelstuk.

Of het nu gaat om vlekken veroorzaakt door huisdieren, knoeien of gewoon dagelijkse slijtage, onze deskundige reinigingsspecialisten hebben de kennis en het vakmanschap om je bank te transformeren. We maken gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en hoogwaardige producten die diep doordringen in de stof en zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Je bank zal er weer als nieuw uitzien!

 

Maar onze service stopt niet bij het verwijderen van vlekken. We gaan een stap verder door ook ongewenste geuren aan te pakken. Met speciale geurbehandelingen zorgen we ervoor dat je bank weer fris en heerlijk ruikt. Zeg vaarwel tegen muffe geurtjes en verwelkom een aangename, uitnodigende sfeer in je huis.

 

We begrijpen dat je bank niet zomaar een meubelstuk is, maar een plek van comfort en ontspanning. Daarom behandelen we elk stuk met de grootste zorg en aandacht. Onze reinigingsspecialisten zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het reinigen en herstellen van banken. Je kunt erop vertrouwen dat je bank in veilige handen is.

 

Gun jezelf de luxe van een schone en frisse bank. Geef je interieur een boost en geniet van een gezondere en meer gastvrije omgeving. Onze bankreinigingsservice is snel, efficiënt en betaalbaar. We leveren resultaten waar je versteld van zult staan.

 

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je bank transformeren. We kijken ernaar uit om je te helpen en je te laten genieten van een bank die er weer als nieuw uitziet en aanvoelt. Ontdek de magie van bankreiniging en zie hoe je bank herleeft!

 

Bij ons zijn de tarieven duidelijk. Zo zijn er geen administratie-, voorrij- of andere kosten. Alle tarieven zijn inclusief BTW. Wij vragen een toelage van €7,50 per zitplaats voor ontharing indien gewenst.

 

TARIEVEN

2-ZITSBANK € 59,-
3-ZITSBANK € 79,-
4-ZITSBANK € 94,-
5-ZITSBANK € 104,-

Heeft u een grotere bank dan een 5-zits? Dan rekenen wij €14,95 per zitplaats (voor een zitplaats wordt 60 CM gerekend).

Tussen