Veel gestelde vragen


Veelgestelde vraag voorbeeld

Voorbeeld antwoord op de vraag. Voel je vrij om de inhoud aan te passen met de werkelijke informatie die je wilt schrijven.

Een titel van de dienst die je levert

Beschrijf de service die je wilt vermelden. Of voel je vrij om de inhoud aan te passen met de werkelijke informatie die je wilt schrijven.

Of een tussenkop om het geheel overzichtelijk te maken

Schrijf een beschrijving voor deze subkop of wijzig deze naar wens.

Vraag

Antwoord

Moeten jullie de werkzaamheden per se binnen uitvoeren?

- Nee dit hoeft niet, al onze voertuigen zijn voorzien van een  eigen stroom en (warm)watervoorziening. Ook hebben wij altijd een bovendekking bij ons, deze is voorzien van verlichting. Op die manier zijn wij zelfvoorzienend. 

 

Ik heb een taxi bedrijf, ik heb wel eens last van mensen die overgeven in een van onze auto's. Kunnen jullie dit ook verwijderen? En hoeveel zou dit eventueel kosten? 

- Zoals u bij onze diensten kunt zien bieden wij ook een service aan voor taxibedrijven. Deze service is een 24/7 service aan voor taxibedrijven. Wanneer u belt, kunnen wij binnen 30 minuten op locatie zijn in de regio Utrecht. Wij maken ter plekke uw voertuig schoon. Hierdoor kunt u weer snel klanten vervoeren. Wij rekenen hier een standaard tarief van € 125,-. Hiervoor ruimen wij het directe probleem op, reinigen wij omliggende delen compleet en zuigen wij het voertuig uit. Tevens doen wij een luchtbehandeling. 

 

Kunnen wij ook pinnen bij jullie?

Hoe gaan jullie om met de huidige COVID-19 maatregelen? 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.