Veelgestelde vragen


Wat voor diensten biedt Sofa & Carpet Cleaning aan?

Wij bieden een breed scala aan reinigingsdiensten, waaronder:

  • Bank reiniging
  • Tapijt en vloerkleed reiniging
  • Matras reiniging
  • Stoel reiniging
  • Auto-interieur reiniging
  • Reinigingsdiensten voor bedrijven zoals hotels, restaurants, bioscopen en kantoren.

Hoe lang duurt het voordat mijn meubels droog zijn na de reiniging?

De droogtijd van uw meubels hangt af van het type meubel en de gebruikte reinigingstechniek. Dankzij onze geavanceerde luchtdrogers kunnen we de droogtijd aanzienlijk verkorten, zodat uw meubels meestal binnen enkele uren weer droog zijn. Indien er geen luchtdrogers worden gebruikt, adviseren wij een droogtijd van 24 uur.

Wat zijn de kosten van de diensten?

Wij staan achter de kwaliteit van onze diensten en de bijbehorende kosten. Daarom zijn wij volledig transparant over onze prijzen, die duidelijk vermeld staan op de desbetreffende pagina's van onze website. Heeft u vragen over de prijs of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik een serviceovereenkomst krijgen voor regelmatige schoonmaak?

Ja, wij bieden serviceovereenkomsten voor langetermijnonderhoud. Dit is ideaal voor bedrijven die regelmatig reiniging nodig hebben, zoals hotels, restaurants en kantoren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Biedt u ook reinigingsdiensten buiten openingstijden aan?

Ja, wij begrijpen dat het belangrijk is om uw dagelijkse bezigheden niet te verstoren. Wij kunnen ook 's avonds en in het weekend langskomen om uw meubels en tapijten te reinigen.

Voor bedrijven zoals restaurants of bioscopen kunnen wij zelfs 's nachts werken om ervoor te zorgen dat uw ruimtes klaar zijn voor de volgende dag. Om deze mogelijkheden te bespreken, kunt u contact met ons opnemen.

Kan ik een vrijblijvende offerte krijgen?

Ja, wij maken graag vrijblijvend een offerte. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte te maken. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.

Hoe weet ik of mijn meubels veilig zijn tijdens de reiniging?

Onze reinigingsspecialisten zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het reinigen van diverse meubels en stoffen. Wij behandelen elk stuk met de grootste zorg en aandacht om ervoor te zorgen dat uw meubels in veilige handen zijn.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met de reinigingsresultaten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de resultaten, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

Welke faciliteiten hebben jullie nodig tijdens het reinigen?

Voor onze reinigingsdiensten hebben wij stroom nodig. Wij hebben standaard verlengkabels bij ons tot 40 meter. Als de afstand groter is, laat ons dit dan van tevoren weten. Daarnaast hebben wij warm water en een waterafvoerpunt nodig, zoals een wasbak of put.