BIOSCOOP


Op zoek naar een manier om uw bioscoopstoelen en vloeren weer nieuw leven in te blazen? Wilt u afscheid nemen van hardnekkige vlekken en ongewenste geuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Onze deskundige reinigingsspecialisten hebben de kennis en het vakmanschap om uw bioscoopstoelen en vloeren te transformeren. We maken gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en hoogwaardige producten die zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Uw bioscoop zal er weer als nieuw uitzien!

 

Onze service gaat verder dan alleen het verwijderen van vlekken. Met speciale geurbehandelingen zorgen we ervoor dat uw bioscoopzalen weer fris en heerlijk ruiken. Zeg vaarwel tegen muffe geurtjes en verwelkom een aangename, uitnodigende sfeer voor uw bezoekers.

 

Wij begrijpen dat uw bioscoop een plek is waar mensen samenkomen om te genieten van films en ontspanning. Daarom behandelen we elke stoel en vloer met de grootste zorg. Onze reinigingsspecialisten zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het reinigen van bioscoopinterieurs. U kunt erop vertrouwen dat uw bioscoop in veilige handen is.

 

Wij bieden onze diensten aan na sluitingstijd aan, indien gewenst, zodat uw omzet niet wordt beïnvloed. Bovendien kunnen wij de droogtijd van uw stoelen en vloeren reduceren met geavanceerde luchtdrogers, zodat uw zalen de volgende dag weer klaar zijn voor gebruik.

 

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte te maken.