VOERTUIGEN


Wilt u uw voertuigen en showrooms weer laten stralen? Bent u klaar om afscheid te nemen van hardnekkige vlekken en ongewenste geuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Onze deskundige reinigingsspecialisten hebben de kennis en het vakmanschap om uw voertuigen, autostoelen en vloeren te transformeren. We maken gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en hoogwaardige producten die zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Uw voertuigen en showroom zullen er weer als nieuw uitzien!

 

Onze service gaat verder dan alleen het verwijderen van vlekken. Met speciale geurbehandelingen zorgen we ervoor dat uw voertuigen weer fris en heerlijk ruiken. Zeg vaarwel tegen muffe geurtjes en verwelkom een aangename, uitnodigende sfeer voor uw klanten.

 

Wij begrijpen dat uw voertuigen en showroom een visitekaartje zijn voor uw bedrijf. Daarom behandelen we elke auto en ruimte met de grootste zorg. Onze reinigingsspecialisten zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het reinigen van voertuigen en showrooms. U kunt erop vertrouwen dat uw voertuigen in veilige handen zijn.

 

Het belang van een schone auto

Uit onderzoek blijkt dat schone auto's tot 15% meer waard zijn bij verkoop. Dit komt doordat potentiële kopers een schone en goed onderhouden auto associëren met zorg en aandacht, wat hun vertrouwen in de aankoop verhoogt. Bovendien verlaagt een schone auto de perceptie van slijtage en verhoogt het de algehele esthetische aantrekkingskracht.

 

Voorbeeldberekening: Stel, uw auto heeft momenteel een verkoopwaarde van €10.000. Na een professionele reiniging kan de waarde van de auto met 15% stijgen.

  • Huidige waarde van de auto: €10.000
  • Toename in waarde (15% van €10.000): €1.500
  • Nieuwe waarde van de auto na reiniging: €11.500

Door een investering in professionele reiniging kunt u de waarde van uw auto aanzienlijk verhogen.

 

Wij bieden onze diensten aan buiten uw openingstijden, zodat uw bedrijfsvoering niet wordt verstoord. Bovendien kunnen wij de droogtijd van uw autostoelen en vloeren reduceren met geavanceerde luchtdrogers, zodat uw voertuigen snel weer klaar zijn voor gebruik.

 

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte te maken.