ZORGINSTELLING


Wilt u uw zorginstelling hygiënisch en schoon houden voor de gezondheid en het welzijn van uw patiënten en medewerkers? Bent u klaar om afscheid te nemen van hardnekkige vlekken en ongewenste geuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Onze deskundige reinigingsspecialisten hebben de kennis en het vakmanschap om uw zorginstelling te transformeren. We maken gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en hoogwaardige producten die zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Uw zorginstelling zal er weer als nieuw uitzien!

 

Onze service gaat verder dan alleen het verwijderen van vlekken. Met speciale geurbehandelingen zorgen we ervoor dat uw kamers en gemeenschappelijke ruimtes weer fris en heerlijk ruiken. Zeg vaarwel tegen muffe geurtjes en verwelkom een aangename, uitnodigende sfeer voor uw patiënten en bezoekers.

 

Wij begrijpen dat uw zorginstelling een plek is waar mensen komen om te herstellen en te ontspannen. Daarom behandelen we elke ruimte met de grootste zorg. Onze reinigingsspecialisten zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het reinigen van zorginstellingen. U kunt erop vertrouwen dat uw zorginstelling in veilige handen is.

 

Wij bieden onze diensten aan buiten uw piekuren, zodat uw dagelijkse bedrijfsvoering niet wordt verstoord. Bovendien kunnen wij de droogtijd van uw meubels en vloeren reduceren met geavanceerde luchtdrogers, zodat uw ruimtes snel weer klaar zijn voor gebruik.

 

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte te maken.